MLB

10 nebojácných, pravděpodobně směšných předpovědí pro sezonu 2016

Ilustracni

"10 nebojácných, pravděpodobně směšných předpovědí pro sezonu 2016" pod tímto názvem vyšel zábavný článek stanice Fox Sports. My vám jej přinášíme v českém překladu.

1. Cubs nevyhrají Světovou sérii

Jakýkoliv jiný rok by toto tvrzení bylo bez diskuzí. Letos však mají Cubs možná nejlepší tým v lize. Nejde o to, že by nemohli vyhrát Světovou sérii, oni nemůžou. K vítězství potřebujete také kus štěstí a myslíte si, že jej bude mít prokletý tým?

2. Giancarlo Stanton odpálí 50 homerunů

Posledním hráčem, jenž dokázal nasbírat 50 homerunů za sezonu byl v roce 2013 Chris Davis. S upraveným a zkráceným vnějším polem, navíc se slušnou sestavou kolem něj a pokud zůstane zdravý, tak se mu to letos povede.

3. Překvapení American League: Oakland

A´s měli minulou sezonu hodně smůly a skončili hluboko pod padesátiprocentní úspěšností, což jim stačilo pouze na poslední místo. Udrželi však Sonnyho Graye a Joshe Reddicka, zpátky získali closera Seana Doolittleho a Khrise Davise. A´s tak budou bojovat o místenku v playoff.

4. Poslední sezona Davida Ortize bude mimořádně nepříjemná

Bylo to nepříjemné pro jednoho Dereka Jetera. Také pro Mariana Riveru, jenž byl snad nejlepší closer všech dob. Bude to nepříjemné i pro Big Papiho. Zapomeňte na jeho pozitivní test na PED v roce 2003. Podtext nuceného pohřbu bude fantastický. Když jsme u toho, už se nemůžeme dočkat úžasných kognitivních disonancí, které budou provázet rozloučku A-Roda v další sezoně.

5. Giants vyhrají více jak 90 zápasů a postoupí do NLCS

Protože mají vynikající rotaci, lineup, který má sílu a úžasnou defenzívu. Ale ještě důležitější je mystický sudý rok.

Psali jsme...  MLB: Adam Macko zařazen na roster MLB Spring Breakout

6. Dodgers budou v pohodě a postoupí do NLCS s Giants

Protože neexistuje problém, který by nevyřešila hromada peněz od Time Warner.

7.Clayton Kershaw bude vymítat prokletí v playoff

Clayton bude v playoff opět dominantní, ale ke své smůle nemůže házet každý zápas. Giants tak ovládnou NLCS v šesti zápasech, když obě prohry zaznamenají proti Claytonovi, jenž bude připravený začánat zápas číslo 7.

8. Překvapení National League: ¯\_(ツ)_/¯ Možná Marlins?

V National League jsou v každé divizi tři dobré celky a dva, které můžeme popsat jako odpad. Známe triumvirát Centrální divize. Diamondbacks doplní trojici na západě. Můžou Marlins doplnit Mets a Nats na východě? Určitě.

9. Royals se minimálně třikrát zapojí do hromadné rvačky

Ani vítězství ve Světové sérii nedokáže uklidnit tuto partu bojovníků. Důvodem bude i to, že Centrální divize v American League bude nejvyrovnanější ze všech, což přinese hodně paliva pro několik rvaček.

10. Houston Astros budou nejlepším týmem…

Astros bude táhnout duo Carlos Correa a George Springer, což jim jako jedinému týmu přinese více jak 100 výher. Následně proplují až do ALCS, kde v šesti zápasech vyřadí Royals a postoupí do Světové série proti Giants.

… a získají první titul v klubové historii

Dallas Keuchel, hrající třetí zápas v playoff, porazí Jeffa Samaradziju v sedmém zápase a Astros poprvé zvítězí ve Světové sérii.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..