MLB

Neměl by si Big Papi ještě rozmyslet konec kariéry?

Všichni baseballový fanoušci sledují rozlučkovou sezónu Davida Ortize a mnozí se určitě ptají, jestli by si tento zkušený hráč Red Sox neměl svůj odchod z MLB rozmyslet.

 

Populární Big Papi totiž chytil výbornou formu a přináši fanouškům Bostonu mnoho skvělých okamžiků. Naposledy si to odnesli hráči Houstonu Astros, kteří již sahali po výhře, ale David byl proti. Nejdříve ve třetí směně snižoval na 3-5 a svým 513. homerunem v kariéře se dostal na dvaadvacáté místo historických tabulek.

V deváté směně při dvou autech dokázal třímetovým odpalem stáhnout domů Bogaertse, což znamenalo vyrovnávající bod a utkání šlo do nastavení.

Povedený večer pak završil dvojmetovým odpalem, kterým podruhé v utkání stáhl pro bod Bogaertse a dostal domácí fanoušky do neskutečné euforie. Pro Davida to byl zároveň šesti stý double v kariéře, čímž se stal pouze třetím hráčem historie, který zaznamenal 500 homerunů a 600 doublů. Před ním se to povedlo pouze legendárnímu Hanku Aaronovi a Barrymu Bondsovi. Neměl by si to David přeci jen s tím koncem ještě rozmyslet?

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Adam Macko part of MLB Spring Breakout

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..