MLB

Nepříjemnost pro Giants, Pence si nezahraje 8 týdnů

Marodka v prestižní baseballové lize zřejmě zdaleka nekončí. Včera jsme Vás informovali o zranění kapitána Mets Davidu Wrightovi, po utkání San Francisca se St. Louis vyplula na povrch další nepříjemná novinka. Pravý polař Giants bude muset podstoupit operaci kolene, mimo tudíž bude zhruba osm týdnů.

33 letý hráč San Francisca po nešťastném incidentu řekl, že při běhu na první metu okamžitě pocítil bolest v pravém koleni. Za pomoci členů týmu poté opustil hrací plochu, na kterou se už nevrátil. Sám Pence si ale zřejmě z této výrazné komplikace neláme hlavu, před novináři totiž po zápase s nadsázkou zavtipkoval. „Dobrou zprávou je, že při mém plánovaném návratu bude do konce sezony zbývat ještě dost času. Je tedy se na co těšit, bude to vzrušující,“ přiznal.

Rodák z Texasu následně dodal, že má 50% šanci na brzké uzdravení a návrat mezi spoluhráče. To ale pouze za okolností, že by se vyhnul operaci a za dohledu lékařů provedl řádnou rehabilitaci. Pokud by tento krok skutečně udělal, ovšem znovu se na stejném místě zranil, doba zotavení by byla mnohokrát delší.

Operace nebyla prozatím naplánována, lékaři totiž sdělili, že vše závisí na úrovní zranění. Za poslední dva týdny se jedná o druhý problém s podkolenní šlachou Huntera Pence.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Ronel Blanco hodil první no-hitter letošní sezóny

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..