MLB

Ichiro je Mr. 3000

Ichiro Suzuki of the Miami Marlins jogs through the dugout after a…

Ichiro Suzuki of the Miami Marlins jogs through the dugout after a game at Coors Field on August 7, 2016 in Denver, Colorado. Get premium, high resolution news photos at Getty Images

Ichiro Suzuki v noci v zápase proti Rockies odpálil tři tisící hit v MLB. A dosáhl jej stylově, když na stadionu Coors Field poslal míč na stěnu v pravém poli a sám doběhl až na třetí metu. Nechybělo moc a třitisícím hitem mohl být homerun.

Pro jednoho z nejlepších japonských baseballistů to znamená, že se stal jubilejním třicátým hráčem, jenž na tuto metu dosáhl. V jeho profesionální kariéře však jde o ještě vyšší číslo. Na začátku kariéry v nejvyšší japonské lize odpálil 1278 hitů.

"Víc než samotné číslo 3000 bylo skvělé vidět, jak šťastní jsou spoluhráči a jak příjemní byli fanoušci," řekl po zápase Ichiro. "Není to jen o třech tisících a o tom co jsem udělal. Je to o mých spoluhráčích a mých fanoušcích. Dnes to bylo silné."

Nadhazovač, proti kterému se Ichiro prosadil, byl Chris Rusin. "Pamatuji si, jak jsem jej sledoval, když jsem vyrůstal," nechal se slyšet nadhazovač Colorada Rockies. "Když jsem sedával na pohovce na střední škole. Je šílené být hráčem, který mu nadhodil na tři tisíci hit," smál se po utkání.

Na úspěch Ichira reagovali jeho spoluhráči a protihráči na sociálních sítích.

Congrats to the legend and my brother ICHIRO!!!!! #3000 ?

Fotka zveřejněná uživatelem Giancarlo Stanton (@giancarlo818),

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..