AktualityOstatní

Caribbean Series: Den třetí

Třetí den Série o Karibik přinesl další dva skvělé zápasy. Nejdříve Kuba potvrdila, že letos má velmi dobrý tým. Druhý zápas mezi Mexikem a Venezuelou přinesl vyrovnaný boj až do konce s fantastickým závěrem.

 

Kuba – Portoriko 6:1

Kubánský tým na turnaji vzbudil obrovský zájem. Nejenže v něm hraje bratr Yoenise Cespedes, ale také předvádí skvělé výkony. Tentokrát se o tom mohlo přesvědčit Portoriko. Kubánci si tak připisují druhou výhru na turnaji a mají jistý postup do semifinále. Portoričané musí zítra porazit Dominikánskou republiku.

Mexiko – Venezuela 5:1

Wow. To by zápas. Proti sobě se postavili dva výborné týmy a rozhodně nebyla nouze o skvělý baseball. Startující nadhazovači předváděli výborný výkon a pálkaři se nedokázali příliš prosazovat. Byli to hosté, kterým se povedlo skórovat prvním, když šli ve třetí směně do vedení 1:0. Domácí vyrovnali v šesté směně a závěr tak sliboval pořádné drama. Ještě před dohrávkou deváté směny bylo skóre vyrovnané a mexičtí komentátoři již hlasitě mluvili o desáté směně. Jenže to netušili, co domácí tým svým fanouškům připraví. Mexičané postupně zaplnili všechny mety, aby je pak Sebastian Valle grandslamem vyčistil a spustil euforii na stadionu v Culiacánu. Mexiko tak vítězí i ve třetí utkání a zatím mu patří první příčka na turnaji.

Aktuální tabulka turnaje

Tým W L %
Mexiko 3 0 1.000
Kuba 2 0 1.000
Venezuela 1 1 .500
Dom. Rep. 0 2 .000
Portoriko 0 3 .000

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Evropa nedokázala v prvním utkání Japonsko porazit

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..