Aktuality

Kuba a Mexiko vítězně vstoupili do Caribbean Series

Dnes v noci začal turnaj Caribbean Seires 2017. Favorizovaný tým z Dominikánské Republiky překvapivě padl, s kubánským mistrem. domácí Mexiko se potrápilo s Portorikem.

Dominikánská republika – Kuba  0:4

Tento zápas budil mezi novináři velký zájem, protože v dresu kubánského celku nastoupil bratr Yoenise Cespedese Yoelkis. Ten se také jedním hitem a doběhem podílel na výhře svého týmu nad favoritem. Kubánci šli do vedení v první směně, kdy pro bod doběhl Santos. Další tři body přidali v páté směně.

Mexiko – Portoriko 4:2

Ve druhém zápase se domácí Mexičané dlouho nemohli prosadit proti Orlandu Romanovi. Také jejich nadhazovač Daniel Rodriguez deptal pálkaře soupeře šest směn, když jim povolil jediný hit. Změna přišla v sedmé směně, kdy oba týmy měly na kopci své relievery. Jako první se do vedení dostali Portoričané po homerunu Vidala. Domácí hnaní skvělým publikem v dohrávce nejdříve srovnali a následně je Roberson dvoubodovým homerunem poslal do vedení.

V osmé směně jsme byli svědky dalších dvou homerunů, po jednom na každé straně. To již Mexiko mělo na kopci Sergio Roma, jenž je aktuálně bez angažmá v MLB. Utkání uzavřel další nadhazovač se zkušenostmi z MLB Jake Sanchez.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Draci mají první výhru. Třebíč je stále stoprocentní

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..