AktualityMLB

Max Scherzer nestihne začátek sezony

Foto by Arturo Pardavila III from Hoboken, NJ, USA [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Nová sezona MLB ještě ani nezačala a Washington Nationals již musí počítat s velkou nepříjemností. První zápasy regulérní sezony určitě nestihne jejich hvězdný nadhazovač Max Scherzer.

 

V prosinci klub oznámil, že má Max únavovou zlominu kloubu v pravém prsteníčku a zdá se, že rekonvalescence bude o něco delší. Sám Max se nechal slyšet, že tato zlomenina není příjemná. "Zažil jsem křeče, bolesti, natažení nebo podvrtnutí. Toto je ale jiná liga," řekl pro server federalbaseball.com. Že to s jeho návratem není růžové bylo jasné, již když Max oznámil, že se nestihne uzdravit do začátku World Baseball Classic.

Včera novinářka Chelsea Janes (Washington Post) napsal, že zlomenina je sice vyléčena, ale Max má stále poúrazové symptomy a určitě nestihne Opening Day. Připoměňme si, že Scherzer loni házel výborně a za své výkony si vysloužil také CY Young Award pro nejlepšího nadhazovače National League. Jeho dlouhodobá absence by byal velkou ztrátou pro tým.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Baseballisty SaBaTu povede v nové sezóně Kryštof Dupal

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..