AktualityMLB

MLB v příštích letech odehraje několik zápasů mimo USA a Kanadu

Již jsem několikrát zmiňoval, že MLB plánuje odehrát několik svých zápasů i mimo severní Ameriku. Na povrch začínají vypolouvat přsnější informace. Nás může těšit, že v roce 2019 a 2020 zavítá také do Evropy.

Od roku 2018 do roku 2021 je plánovaných hned šest sérií v Mexiku. První by měla být série zápasů mezi LA Dodgers a San Francisco Giants v dubnu příštího roku. V roce 2018 se MLB podívá také do Asie (duben), do Porotorika nebo Dominikánské republiky. Přesná data ještě nejsou známá, ale dle zpráv by měli v Portoriku proti sobě nastoupit Cleveland Indians a Minnesota Twins.

V roce 2019 se dočkáme i my v Evropě, když se na začátku sezony podívá MLB do Velké Británie. V plánu jsou také další duely v Asii (duben).

Rok 2020 přinese MLB opět do Velké Británie (duben). Dále do Mexika, Asie (duben), Portorika a Dominkánské republiky.

Pro rok 2021 jsou zatím ohlášené dvě série v Mexiku (duben a květen).

Kromě zápasů regulérní sezony s v letech od roku 2018 do 2021 odehraje několik utkání Spring Training v Mexiku, Portoriku a Dominikánské republice. V letech 2018 a 2020 je v plánu také tour po Japonsku. A pak tour, která je označená jako "Asie nebo Mexiko" po sezoně 2017 a 2019.

Samozřejmě celou situaci pečlivě sledujeme a pro fanoušky našeho projektu se pokusíme zařídit společnou cestu na zápasy ve Velké Británii.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Extraliga starts. Will someone beat Draci for the title?

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..