AktualityMLB

Astros po fantastickém utkání vyrovnali sérii

Neskutečnou bitvu předvedlive druhém zápase Světové série oba celky. Po jedenácti směnách se nakonec z výhry těšili hosté z Houstonu.

 

2. zápas 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   R H E
Houston AstrosHouston Astros 0 0 1 0 0 0 0 1 1 2 2   7 14 1
Los Angeles DodgersLos Angeles Dodgers 0 0 0 0 1 2 0 0 0 2 1   6 5 0

Stav série: 1:1

Zdá se, že v této sérii rozhodne to, kdo odpálí více homerunů. Tedy pokud bychom soudili podle prvních dvou zápasů. A o tom druhém se bude mluvit ještě hodně dlouho, protože nabídl fantastickou podívanou.

Domácí do zápasu postavili Riche Hilla a hosté v letošním playoff skvělého Justina Verlandera. Na první doběh si diváci museli počkat až do třetí směny, kdy se do vedení dostali hosté z Astros. Pak však přišli velké chvíle domácích, kteří v páté a šesté směně dvěma homeruny otočili skóre na 3-1. Pro Verlandera velmi kruté, protože to byli jediné dva hity, které Dodgers proti němu za šest směn odpálili. 

Hosté z Astros se nevzdali a v osmé směně snížili na 2-3 a v deváté směně Marwin González homerunem srovnal. Utkání tak šlo do nastavení a v něm se děly věci. Astros totiž otevřeli desátou směnu dvěma solo homeruny Altuveho a Correy. Domácí však v dohrávce dokázali odpovědět solo homerunem Puiga a RBI singlem Hernandeze. V jedenácté směně pak přišel dvoubodový homerun Springera a domácí museli opět dotahovat ztrátu. Při dvou autech ještě duel zdramatizoval solo homerunem Culberson, ale to bylo ze starny Dodgers vše a Houston si tak do Texasu veze velmi cennou výhru.

Komentovaný záznam zápasu

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Sokol Hluboká posílil nadhoz, do nové sezóny ho povede Martin Mužík

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..