AktualityMLB

14.11.2017: Novinky z MLB

I pondělí bylo v MLB bohaté na události. A my vám je opět shrneme v našem přehledu.

Bellinger, Judge nováčky roku 2017

Žádné překvapení nepřineslo vyhlášení nováčků sezony 2017. Jak v American League, tak v National League vyhráli oba favorité hlasování s naprostým přehledem. Aaron Judge se stal prvním hráčem Yankees od roku 1996, který se může pochlubit tímto oceněním. Naposledy jej ve zmíněném roce získal Derek Jeter. To Dodgers měli ve svých řadách mnoho talentovaných hráčů a Cody Bellinger je již osmnáctým nováčkem sezony pro tuto organizaci. Žádný jiný klub jich tlik ve svém středu neměl. Na druhém místě v hlasování se v American League umístnil Andrew Benintendi z Red Sox a v National League Paul DeJong z Cardinals.

Carlos Beltrán ukončil kariéru

Před dvěma týdny si Carlos Beltrán ve věku čtyřiceti let užíval první vítězství ve Světové sérii, což byl pro něj bezpochyby vrchol velmi úspěšné kariéry. Nyní se tento devítinásobný účastník All-Star Game rozhodl ukončit hráčskou kariéru. 

Gaints jsou i nadále velmi aktivní

Včera jsme psali o tom, že Gaints velmi aktivně shánějí posily do vnějšího pole. Den po tom, co kontaktovali Marlin ohledně Giancarla Stantona, přišli další námluvy. Dle novináře Jona Morosiho nyní diskutovali s Red o případném přestupu Billyho Hamiltona

Poputuje Santana do Red Sox?

Boston Red Sox potřebuje zalepit díru v sestavě na pozici prvního metaře. I proto se včera setkali s agentem Carlose Santany, který je po letošní sezoně volným hráčem. Carlos celou svou dosavadní kariéru působil v dresu Clevelandu, s kterým v předminulé sezoně postoupil až do Světové série.

Royals možná posilní Maybin

V dresu Kansas City v příští sezoně s největší pravěpodobností neuvidíme Lorenza Caina, který se rozhodl vyzkoušet trh s volnými hráči. Royals se proto ohlížejí po středním polaři, který by jej v sestavě nahradil. Dle posledních zpráv od Jona Morosiho se jejich zájem soustředí hlavně na aktuálního vítěze Světové série Camerona Maybina z Astros.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..