AktualityMLB

10.12.2017: Novinky z MLB

Baseballovým světem pořádně zahýbaly zprávy o podpisu Ohtaniho a přestupu Stantona. V jejich pozadí se však v ML dějí další zajímavé věci.

Iannetta se vrací do Rockies

Chris Iannetta, jenž strávil prvních šest let majorleagueové kariéry v Coloradu, se po stejně dlouhé době vrací zpátky. Rockies s ním podepsali dvouletou smlouvu na 8,5 milionů dolarů. Dá se tak předpokládat, že v Coloradu již nebudou usilovat u návrat Lucroye a uvolněné peníze raději investují do posílení bullpenu. Iannetta do Denveru přichází z jasným úkolem. Pomoc v rozvoji mladým talentům – Tomu Murphymu a Tonymu Woltersovi.

Cubs chtějí posílit nadhoz

Ačkoliv již v Chicago přivedlo do svého týmu Tylera Chatwooda, tak by generální manažer rád získal minimálně ještě jednoho startujícího nadhazovače. Dle informací Phila Rogerse měl oslovit Tampu Bay se zájmem o zisk Alexa Colomeho nebo Chrise Archera. Dokonce je prý ve hře příchod obou dvou v rámci velkého přestupu. Tady se možná rýsuje další velmi zajímavý trejd.

Angels představili Ohtaniho

Den po oznámení, že Shohei Ohtani poputuje do Los Angeles Angels, uspořádali Angels tiskovou konferenci. Na ní oznámili to, co všichni předjímali. Ohtani bude v týmu plnit roli startujícího nadhazovače a v dalších dnech bude nastupovat na pozici suplujícího pálkaře. 

Zůstane Hosmer v Royals?

Eric Hosmer je volným hráčem, ale je možné, že již brzy podepíše novou smlouvu. Velký zájem o něj mají stále v Kansas City, kde doteď působil. Do hry se však přidali také San Diego Padres, kteří by rádi do svých řad získali nějakého zkušeného hráče.

Vrátí se Darvish do Rangers?

Texas Rangers se netajili snahou o podepsání Shoheie Ohtaniho. Po tom, co dal Ohtani přednost Angels tak musí změnit plány. A vypadá to, že by mohli opět podepsat Yu Darvishe, který je aktuálně volným hráčem. Darvish strávil v Texasu naprostou většinu své kariéry v MLB a až loni v srpnu putoval do Los Angeles. Tam však vyhořel v zápasech Světové série a Dodgers mu nenabídli nový kontrakt. Naopak spojení Darvish-Rangers vždy fungovalo a na to by mohli v Texasu spoléhat.

Psali jsme...  Skvelý výkon v bejzbalovej extralige. Hráč Košíc zaznamenal päť odpalov v jednom zápase

Další přestupy(podpisy):

  • Mike Morin, RP, Seattle Mariners, Stažen z waivers
  • Henry Owens, SP, Arizona Diamondbacks, Stažen z waivers
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..