AktualityMLB

11.12.2017: Novinky z MLB

V dnešních novinkách z Major League of Baseball vám přinášíme další podpisy, tresty za doping nebo domácí násilí.

 

Gregerson do Cardinals

Luke Gregerson prožil v Houstonu zajímavou sezonu. Ačkoliv s týmem vyhrál Světovou sérii, tak jeho statistiky nebyly nijak oslnivé. V St. Louis však věří, že se jim povede Luka probudit a nabídli mu smlouvu na dva roky. Vydělat by si v jejich průběhu měl 11 milionů dolarů. S největší pravděpodobností bude nastupovat v pozici closera, čímž by na této vystřídal Seung-hwan Oha, který nebyl příliš přesvědčivý.

Cubs získali Morrowa

O zájmu Cubs přivézt do svých řad ještě nějaké nadhazovače jsme již psali. Jedním z nejproblematičtějších postů byla pozice closera, protože Wade Davis se rozhodl vyzkoušet trh s volnými hráči. A tak se v Chicagu domluvili s Brandonem Morrowem, jenž v uplynulé sezoně působil v dresu Los Angeles Dodgers. Morrow dle informací amerických novinářů podepsal kontrakt na dva roky.

Red Sox chtějí Schwarbera

Red Sox v minulé sezoně skončili hned v úvodním kole playoff a proto se snaží před následujícím rokem pořádně posílilt. Nejvíc Boston tlačí bota na pálce a proto se snaží posílit právě v tomto směru. I proto se začali zajímat o možný příchod Kylea Schwarbera z Chicaga Cubs. Kyle sice v minulém roce neprožil nijak oslnivou sezonu, ale opět odpálil přes 30 homerunů. V Bostonu by tak mohl nastupovat na pozici suplujícího pálkaře.

Steven Wright byl zatčen

Nadhazovač Red Sox Steven Wright byl zatčen za domácí násilí po sporu se svou ženou Sharon. Není úplně jasné, co se u Wrightových doma stalo, ale rodina přišla s prohlášením, že se ze straný Stevena mělo jednat pouze o hádku a nedošlo k žádnému fyzickému násilí. Každopádně MLB je na takovéto obvinění velmi citlivá a je možné, že Steven dostane ještě dodatečný trest od vedení soutěže.

Psali jsme...  EXL: Hroši Brno signed Dominican José Acosta

Sín slávy má další dva nové členy

Baseballová Sín slávy včera přivítala další dva nové členy. Mezi baseballové velikány se zařadili Jack Morris a Alan Trammell. Oba byli zvoleni mimořádným výborem Moderní éry, když Morris získal 14 hlasů a Trammell 13. Potřebné minimum pro vstup do Síně slávy bylo 12 hlasů. Jejich jmenování potěšilo hlavně příznivce Detroit Tigers, ve kterém oba hráči strávili vedle sebe značnou část kariéry.

 

 

Další 3 hráči potrestaní za doping

MLB oznámila jména dalších 3 hráčů, kteří měli pozitivní dopingový trest. Opět se jedná o baseballisty, kteří nastupují v nižších farmářských soutěžích.

  • Drew Bostic, P, San Francisco Giants – suspendace na 50 zápasů
  • Keith Grieshaber, SS, Los Angeles Angels – uspendace na 100 zápasů
  • Scott Squier, P, Miami Marlins – suspendace na 50 zápasů

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..