AktualityMLB

12.12.2017: Novinky z MLB

Včera začali v zámoří Winter meetings, což je jedno z nejzajímavějších období offseason. A hned první den přinesl zajímavé podpisy.

Neshek se vrací do Phillies

V minulém roce se Pat v průběhu sezony stěhoval z Philadelphie do Colorada, se kterým si zahral i jeden zápas playoff. Ačkoliv v Denveru měli o jeho služby i nadále zájem, tak zkušený sedmatřicetiletý reliever upřednosnil návrat do Phillies. Ti mu nabídli dvouletý kontrakt v jehož průběhu si dle neoficiálních zdrojů vydělá 16-17 milionů dolarů. 

Jimmy Nelson nestihne začátek sezony

Manažer Milwaukee Brewers včera oznámil, že nadhazovač Jimmy Nelson si obnovil zranění ramena a určitě nestihne Spring Training ani začátek sezony. Jimmymu se uplynulá sezona povedla a do svého zranění měl bilanci 12-6 s ERA 3.49. Jeho absence tak bude velmi citelná.

Ozuna na odchodu z Marlins

Miami Marlins pokračují v rozprodeji svého kádru. Dalším hráčem, kterého nyní nabízejí ostatním organizacím, je Marcel Ozuna. Po odchodu Dee Gordona a Giancarla Stantona by se jednalo o odchod dalšího hráče ze základní sestavy. Pokud by zvolili opět výměnu za talentované prospekty, tak by to pro klub z Miami znamenalo další finanční úsporu. Zdá se, že Derek Jeter vzal přestavbu týmu úplně od podlahy. 

Rangers podepsali Martina

Nadhazovač Chris Martin hlásí návrat do MLB. Bývalý hráč Colorada a New York Yankees strávil poslední dvě sezony v japonské NPB v dresu Nippon Ham Fighters. V NPB se mohl pochlubil impozantními čísly, když jeho ERA byla pouze 1.16 a v uplynulé sezoně si připsal 21 saves. V Texasu by měl strávit 2 roky a vydělá si 4 miliony dolarů.

Vymění Mets Harveyho?

Po příští sezoně by se měl Mat Harvey stát volným hráčem a dle zákulistních informací by měli být v New Yorku přístupní jeho výměně. Největší zájem aktuálně mají Orioles a Rangers. Z Texasu by udajně opačným směrem mohl putovat Jurickson Profar.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..