AktualityMLB

20.12.2017: Novinky z MLB

Přestupový kolotoč v MLB se v posledních dnech zabrzdil, ale ne zastavil. Pojďme se proto podívat na několik aktualit.

Kde skončí Darvish?

Yu Darvish je možná nečekaně stále bez práce. Brzy by se to však mohlo změnit, protože se jeho jméno objevuje v mnoha spekulacích. Stále se mluví o zájmu Rangers, kde strávil převážnou část své kariéry v MLB. V uplynulých dnech však absolvoval také rozhovory s Chicagem Cubs nebo Houston Astros. 

Hundley pokračuje v Giants

Před několika dny jsme psali o tom, jak je Nick Hundley přesvědčený, že podepíše nový kontrakt se San Franciscem Giants. Nakonec se tak stalo a Hundley podepsal novou smlouvu na jeden rok. Vydělat by si měl 2,5 milionů dolarů.

Vrátí se Lincecum do MLB?

Nadhazovač Tim Lincecum se hodlá vrátit do MLB. Dle zámořských médií by se rád klubům předvedl a zabojoval o místo v sestavě některého z týmů. Lincecum se naposledy objevil v soutěži v roce 2016, kdy měl v dresu Angels strašlivé čísla a jeho ERA se vyšplhala až na 9.16. Na druhou stranu Tim dotáhl Giants ke třema výhrám ve Světové sérii, dvakrát vyhrál CY Young Award pro nejlepšího nadhazovače National League a může se pochlubit dvěma odházenými no-hittery. Jestli se mu povede vrátit se ve staré formě je ještě ve hvězdách, ale nyní poctivě trénuje s nadhazovačem Colorada Rockies Adamem Ottavinem.

 

 

 

timmy

A post shared by Adam Ottavino (@adamottavino) on

 

 

Perez si zlomil ruku

Vedení Texas Rangers musí počítat s nečekanou komplikací. Jejich nadhazovač Martin Perez si totiž na svém ranči ve Venezuele zlomil loket na pravé ruce. Naštěstí pro Pereze to není ruka, kterou hází. Na druhou stranu předpokládananá rekonvalescence je 4 měsíce a Perez s určitostí vynechá Spring training.

Psali jsme...  MLB: Blake Snell podepsal se San Fracisco Giants

El Titan hledá práci

Jak jsme psali po trejdu mezi Dodgers a Braves, tak Atlanta propustila ze svých služeb zkušeného Adriána Gonzalze. Ten tak hledá uplatnění na trhu s volnými hráči. Zdá se však, že o služby tohoto veterána je stále zájem. Dle zámořských médií již proběhly námluvy ze strany New York Mets. Zájem by mohli mít také z Denveru, kde stále nemají vyřešenou otázku první mety pro nadcházející sezonu.

Lyles pokračuje v San Diegu

V minulé sezoně se Jordan Lyles stal jedním z nejméně oblíbených nadhazovačů mezi fanoušky Colorada. V srpnu také došla trpělivost vedení klubu a Lylese po nepříliš přesvědčivých výkonech uvolnilo ze svých služeb. Vzápětí se tento sedmadvacetiletý nadhazovač domluvil se San Diegem, kde doházel zbytek sezony. Ani tam jeho čísla nebyly nijak oslnivá a jeho ERA se dostalo až na 9.39. O to překvapivější je, že mu Padres dají šanci i v nasledující sezoně. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..