AktualityMLB

21.12.2017: Novinky z MLB

Také poslední adventní víkend se nese ve znamení přestupů a podpisů. Vše naleznete opět v našem článku.

Alonso podepsal s Indians

Indians podepsali kontrakt s Yonderem Alonsem. Ten přichází zalepit díru v sestavě po odchodu Santany. Alonso v minulém roce zažil svou nejlepší sezonu v kariéře a i proto si vysloužil smlouvu na dva roky a 16 milionů dolarů.

Britton je zraněný

Velkou ztrátu hlásí Baltimore Orioles. Jejich hvězdný closer Zach Britton si totiž v pondělí při tréninku natrhl achilovou patu a minimálně půl roku se neobjeví na hřišti. Je tak jasné, že v roce 2018 nedokáže překonat své maximum 47 saves ze sezony 2016.

Mets prodloužili spolupráci s Aldersonem

Majitelé New York Mets prodloužili smlouvu s generálním manažerem Sandym Aldersonem. Ačkoliv přesné detaily kontraktu nejsou známé, tak dle některých zámořských médií by se mělo jednat o dva roky navíc. 

Longoria vyměněn do Giants

Giants jsou v letošní offseason hodně aktivní a nyní hlásí další úlovek. V rámci výměny s Tampou Bay k nim přichází Evan Longoria. Na druhou stranu za něj obětují celkem dost, když na východ USA putují vnější polař Denard Span, vnitřní polař Christian Arroyo a další dva nadhazovači z nižších soutěží. Hlavně Arroyo je považovaný za obrovský talent a Rays v něm získavají velký příslib do budoucích let.

Adams patří Nationals

Ve Washingtonu hlásí další novou posilu. Nationals podepsali jednoletý kontrakt s Mattem Adamsem, jenž by měl nastupovat na první metě. Adams v minulém roce nastupoval za Cardinals a později byl vyměnen do Braves. V Atlantě byl alternativou za zraněného Freddieho Freemana a není tedy překvapením, že mu klub nenabídl novou smlouvu. 

Padres vyhodili Wooda

Nadhazovač Travis Wood se musí ohlížet po novém angažmá. Včera jej totiž ze svých služeb uvolnili v San Diegu, aby udělali prostor na soupisce pro podepsaného Jordana Lylese. Wood se v minulé sezoně hodně trápil a jeho ERA se vyšplhala až na 6.80, což pr hráče, který má smlouvu na 6 milionů dolarů ročně není dobrá vizitka.

Psali jsme...  College Baseball: Martin Zelenka had 3 HR in 2 games

Chacin přichází do Milwaukee

Bývalý nadhazovač Colorada a San Diega Jhoulys Chacin má nové angažmá. V úterý se domluvil na dvouleté smlouvě s Milwaukee Brewers. Chacin je tak po Gallardovi další posilou Brewers na nadhozu v uplynulém týdnu. 

Turner posílí Marlins

Miami Marlins po mnoha odchodech přivádí první posilu do svého týmu. Na trhu volných hráčů ulovili nadhazovače Jacoba Turnera. Turner strávil uplynulou sezonu v dresu Washingtonu a rozhodně nepatří mezi nejlepší nadhazovače v lize. Detaily kontraktu zatím obě strany nezveřejnili.

Rockies chtějí Reeda

Colorado Rockies pokračuje v hledání posil do svého bullpenu. V úterý proto porběhly jednání s nadhazovačem Adisonem Reedem, který je momentálně volným hráčem. Rockies by tak v jeho osobě získali solidního relievera, který si poslední tři sezony drží ERA po 3.00.

Marlin Manovi došla trpělivost

Proslulý fanoušek Miami, známý jako "Marlin Man", je tak rozezlen kroky nového vedení, že poprvé od roku 1993 neuplatnil možnost zakoupit si permanentní vstupenku na následující sezonu. Dle vlastních slov nehodlá platit drahé vstupné na to, aby se díval na mužstvo úrovně Triple A. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..