Ostatní

Baseballový rok Michaela Jordana se možná dočká zfilmování

Když Michael Jordan poprvé skončil s basketballem, tak se snažil uplatnit v jiném sportu. V roce 1994 tak nejlepší basketballista všech dob podepsal smlouvu s farmářským týmem Chicaga White Sox.

Rok 1994 tak Jordan strávil v týmu Birmingham Barons, který hrával v Southern´s League (level AA) a vedl jej Terry Francona. Jeho pálkařský průměr .202 nebyl nikterak oslnivý a v obraně Jordan vyprodukoval 11 chyb. Dalších sezon s pálkou v ruce jsme se již od Jordana nedočkali a jeho baseballová kariéra tak byla velmi krátká.

Embed from Getty Images

Ani to však nebránilo scenáristovi Benu Epsteinovi, aby napsal na toto téma filmový scenář. Ten se dokonce dostal na hollywoodský 2017 Black list a je proto pravděpodobné, že se film začne již v brzké době natáčet. Jeho pracovní název je "The Prospect" a začít by měl momentem vraždy jeho otce v léte 1993. Jordan po jeho smrti ztratil chuť k hraní basketballu a rozhodl se, že zkusí baseball. Jeho otec si totiž přál, aby mladý Michael hrával právě tento sport.

Mluví se o tom, že film by mohl produkovat Will Smith, jenž by si také mohl zahrát v roli Michaela Jordana. Nebo si možná Michael zahraje sám sebe stejně jako ve filmu Space Jam. Každopádně baseballový fanoušci se mají na co těšit.

 

Zdroj: Dutchbaseballhangout.wordpress.com

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Europe unable to beat Japan in the first game

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..