AktualityMLB

Durhamští býci prodloužili spolupráci s Rays

Tampa Bay Rays prodloužila úspěšnou spolupráci s Durham Bulls.

Za 115 let své existence již Durham Bulls vystřídali spolupráci s mnoha organizacemi MLB. Nejdelší partnerství je však právě to aktuální s Tampa Bay Rays. Pro tento tým jsou farmou v Triple-A International League. V této lize již za 21 let dokázali třináctkrát zvítezit ve své divizi, čtrnáctkrát postoupit do playoff a pětkrát celou soutěž vyhráli. Naposledy právě v letošní sezoně.

V letošní sezoně navíc získali také vítězství v Triple-A National Championship, což je obdoba Světové série v Triple-A. Předtím se Durhamu podobný kousek povedl v sezoně 2009. I proto se obě strany rozhodli prodloužit spolupráci, která měla končit po sezoně 2018 o další dva roky.

Pokud si pamatujete film Durhamští býci s Kevinem Kostnerem v hlavní roli, tak tým Durham, kolem nejž se točí děj byl farmou Atlanty Braves v Single A. Tento tým se v roce 1998 přestěhoval do Danvillu a přejmenoval na 97s. Tam však odehrál jedinou sezonu a pak jej čekalo stěhování do Kalifornie, kde působí dodnes pod názvem Myrtle Beach Pelicans.

Inspiraci pro tento článek jsme našli na blogu Dutchbaseballhangout.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Blake Snell podepsal se San Fracisco Giants

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..