AktualityČesko

John Hussey posílí brněnské Draky

O této zprávě se v zákulisí mluvilo velmi dlouho, ale až nyní se stala oficiální. John Hussey odchází z Techniky a posílí místního rivala z Komárova.

John Hussey patřil uplynulých třech sezonách k tahounům Techniky Brno. Na Kraví hoře nejenže působil na kopci, ale také jako trenér A-týmu. Jeho výborné práce si všimli také v ČBA a Hussey se stal členem trénerského týmu juniorské reprezentace. Pro Draky, kteří si chtějí udržet prvenství v lize a rádi by uspěli také v evropském poháru, je jeho angažmá logickou volbou. Naopak pro Techniku je to další citelné oslabení a bude zajímavé sledovat, jak se trojnásobný mistr české extraligy vypořádá s odchodem tří hráčů základní sestavy.

"John Hussey byl součástí realizačního týmu do 23 let, který vedl jako manažer Pavel Chadim," řekl pro náš server sportovní ředitel Draků Jan Felkl. "Troufám si říct, že to byl počátek transferu. V létě byl párkrát na MBS jednat podmínky a vše šlo vcelku hladce. Draci Brno člověka jako on potřebují. Nejenže vyniká skvělými čísly v nejvyšší lize, působí také jako pitching coach u mládeže a má zkušenosti v organizaci českých soutěží. Moc se těšíme na spolupráci s Johnem."

Dá se předpokládat, že Draci před začátkem sezony oznámí ještě další posily. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Hrochy Brno posílí nadhazovač se zkušenostmi z MLB a NPB

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..