Ostatní

Pořádáte baseballové turnaje? Máme pro vás inspiraci

Připravujete baseballový turnaj? Ať je to vaše premiéra, nebo je pořádáte pravidelně, určitě máte spoustu práce. Musíte všechno dobře zorganizovat, domluvit, objednat. Uvažovat byste měli například o tom, čím sportovce obdarujete. Nejste si jistí? Máme pro vás malou inspiraci

První tři vítězné týmy si bez pochyb zaslouží nějaký větší pohár či pořádnou baseballovou trofej. Něco, s čím se vyfotí, pochlubí a co si nakonec vystaví ve své klubovně, aby hned všichni věděli, jak jsou skvělí. 

Zda se rozhodnete pro tradiční pohár, nebo zvolíte zajímavou trofej neobvyklého designu, je čistě na vás. Obojí se dá sehnat za malé peníze. Ty nejlevnější poháry se vyrábějí z plastu nebo dřeva, dražší pak ze skla či kovu. Trofeje bývají skleněné či akrylátové s kvalitním potiskem. Ke každé trofeji i každému poháru patří štítek dle vašeho výběru. Umístěn na něj může být třeba název vašeho turnaje, případně i další informace jako třeba ročník, umístění apod. Záleží na vašich požadavcích a představách. 

Žádný sportovec se ovšem nespokojí s jedinou odměnou pro celý tým. Baseball je přece kolektivní hra, k vítězství nějak přispěje úplně každý. Proto byste měli mít připraveny ještě medaile speciálně pro každého člena. I mezi medailemi máte obrovský výběr. Vítězným sportovcům je nejvhodnější předat medaile z kovu. Ale co poražení?

Rozhodně je nenechávejte odejít domů z prázdnou. Vždyť není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Před turnajem všichni tvrdě trénovali, na turnaji se pak ze všech sil snažili o nejlepší výkon. Obstarejte si nějaké menší medaile i pro ně. Od vítězných je můžete odlišit vícero způsoby. Jestli berete i pro poražené kovové, vezměte je v menší velikosti. Klidně jim ale můžete vzít i medaile akrylátové. I když možná nepůsobí tak slavnostně jako kovové, jsou nádherné a udělají velkou radost. 

Psali jsme...  WBSC Europe zveřejnila novinky k Poháru Mistrů

Další zajímavou inspiraci na ocenění nejen pro baseball hledejte na webu Poháry Bauer.

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..