AktualityMLB

Playoff MLB: 7.10.

V noci na pondělí jsme byli svědky pokračování divizních sérií v National League. Jedna již poznala svého vítěze, druhá se natáhne minimálně na 4 zápasy.

Rockies – Brewers 


Playoff 2018 nebude patřit mezi ty, na které se bude v Denveru vzpomínat v dobrém. Hráčům Colorada totiž někdo musel před playoff vyměnit pálky, protože v žádném utkání nedokázali doběhnout pro více, než 2 doběhy. Ve druhém utkání v Milwaukee dokonce poprvé v historii klubu zaznamenali nulu v kolonce doběhů v utkání playoff. I proto jejich fanoušci doufali, že na Coors Field se dočkají zlepšené ofenzívy. Nakonec se tak nestalo.

Naopak Brewers ukázali, že nyní mají vynikající fazónu a před zápasem tahali šňůru deseti výher v řadě. A nezaváhali na stadionu Rockies a začíná se o nich mluvit jako o jednom z adeptů na titul. 

Vyprodaný stadion se tak musel na konci utkání smířit s poletujícími vločkami sněhu a také s koncem sezóny. Navíc to byl možná poslední zápas pro pětici baseballistů, kteří se po sezoně stanou volnými hráči – D.J. LeMahieau, Matt Holliday, Adam Ottavino, Carlos Gonzalez a Gerardo Parra.

Braves – Dodgers

 

Také v tomto utkání doufali domácí v prodloužení divizní série. A šli si za tím hned od začátku, ačkoliv Dodgers postavili na kopec letos výborného Walkera Buehlera. Ten však ve druhé směně povolil 5 doběhů domácích. Velkou zásluhu na tom měl Ronal Acuňa Jr., který odpálil grand slam homerun a stal se nejmladším hráčem historie MLB, kterému se to povedlo v utkání playoff.

Jenže Dodgers to nezabalili, dvěma body ve třetí a třemi v páté směně utkání srovnali. Rozhodnutí tak přislo o směnu později, kdy se jako správný lídr týmu ukázal Freddie Freeman, který svým homerunem určil konečnou podobu třetího utkání série. Čtvrtý duel je naplánovaný již na dnešní večer.

Psali jsme...  MLB: Zack Wheeler prodloužil kontrakt s Phillies

Dnešní program MLB:
19:30 Cleveland – Houston
22:30 Atlanta – LA Dodgers
01:40 NY Yankees – Boston

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..