AktualityMLB

WS: Red Sox vítězí v utkání číslo 1

V noci z úterý na středu se odehrálo první utkání Světové série. To pro sebe urvali hráči Red Sox a udělali první krůček k zisku titulu.

WS 1/2018123456789RHE
Los Angeles Dodgers011010100480
Boston Red Sox20102030×8110

Před zápasem fanoušci očekávali vyrovnaný souboj startujících nadhazovačů. Ale zatím co Chris Sale vstoupil do utkání v absolutní pohodě, tak Clayton Kershaw měl po osmi nadhozech bilanci 2 hity a jeden doběh.

Chris Sale vypadal v pohodě i na začátku druhé směny, ale stačil jeden vyšší nadhoz Mattu Kempovi, který poslal míč až mezi diváky na Green Monster a a bylo sníženo na 1-2.


 Ve třetí směně se najednou začali pálkaři Dodgers více prosazovat a Manny Machado stáhl pro vyrovnávající bod Turnera. Vyrovnaný stav však vydržel pouze do dohrávky, kdy se J.D. Martinez postaral o třetí bod Bostonu.

V páté směně se na kopci objevil Barnes místo Salea a Dodgers opět dokázali srovnat zásluhou Machada. V dohrávce došlo i na Kershawa, jenž pustil na metu první dva pálkaře a byl vystřídán. Red Sox toho využívají a jdou opět do vedení.

V sedmé směně Dodgers dokázali zaplnit všechny mety a Manny Machado si sebeobětujícím odpalem připisuje již třetí RBI v utkání.V dohrávce však Eduardo Nuňez stahuje homerunem tři body a Red Sox definitivně odskakují.


 Boston si vedení ve zbytku utkání pohlídal a ve zbylých dvou směnách již nepustil na metu ani jednoho pálkaře Dodgers. Po vítězství 8-4 si tak domácí připisují první výhru v letošní Světové sérii. 

Psali jsme...  Petr Baroch: Začínali jsme s šesti dětmi

Highlighty 1 zápasu

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..