AktualityMLB

Tim Tebow možná naskočí do MLB již v příštím roce

Není to tak dávno, co jsme poprvé psali o tom, že Tim Tebow  by se rád dostal do MLB (odkaz). Nyní se zdá, že je jeho snaha úspěšná.

Naznačil to v úterý samotný nový generální manažer Mets Brodie Van Wagenen. Ten řekl, že Tebow by měl začít sezonu 2019 na farmě v Triple-A. Zároveň však nevyloučil možnost, že by byl Tebow součástí sestavy pro Opening Day.

By Sports Spectrum, Wikimedia Commons

Pro úplnost dodejme, že Tim Tebow byl Van Wagenenův klient v době, kdy současný GM Mets působil ještě jako hráčský agent. Takže určitá vzájemná oboustranná důvěra mezi nimi bude. 

Na druhou stranu  Tebow rozhodně v nižších soutěžích nepropadl. V minulém roce na farmě Binghampton Rumble Ponies (Double-A) měl pálkařský průměr .273, což je opravdu velmi dobrý výkon na hráče, jenž působí pouze druhý rok v profesionálním baseballu. Navíc ve sportu, který nehrál prakticky od skončení střední školy.

Osobně bych se nedivil, pokud by jej Mets zařadili na soupisku pro MLB pro Opening Day. Z marketingového hlediska by tento tah dával smysl a přilákal by na stadion mnoho fanoušků. Nezapomeňme také na merchandising a možnost výdělku přes prodeje suvenýrů, dresů atd. Následně je však pravděpodobné, že by tebow putoval na farmu v Triple-A.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Začíná nová sezóna MLB. Bude to opět Rok Shoheie Ohtaniho

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..