AktualityMLB

Rekapitulace prvního dne Winter Meetings

V Las Vegas proběhl první den Winter Meetings. Sice nepřinesl žádný významný trejd nebo podpis, ale přeci jen pár zajímavých informací na povrch vyplulo.

Lee Smith a Harold Baines byli zvoleni novými členy Síně slávy.  Baines jeden z prvních DH v soutěži.   Lee Smith býval naopak jedním z posledních closerů, který sbíral saves když zavíral zápasy na 3 směny. Jen o kousek uteklo zvolení legendárnímu Lou Piniellovi, kterému chyběl jeden hlas, aby se stal novým členem síně slávy.

Mnoho týmů se dotazovalo vedení Cubs na možnost výměny Kylea Schwarbera, ale Cubs případný trejd odmítají.  Zdá se, že v Chicagu stále věří, že v Kyleovi probudí potenciál, který dle mnohých skautů tento baseballista má.

Atlanta Braves údajně projevila zájem získat zpátky Craiga Kimbrela.

Dennis Lin z The Athletic oznámil, že Padres se zajímají o Marwina Gonzaleze.  Kromě něj mají Padres velký zájem také o J.T. Realmuta.  Marlins by za něj mohli nabídnout zajímavé prospekty.

Giants se moc nepřiblížili tomu, aby vyměnili Madison Bumgarnera.(Dle tweetu Jona Paula Morosiho).

Dodgers jsou jedním z šesti týmů, které se zajímají o Davida Robinsona.  Třiatřicetiletý hráč by mohl dostat smlouvu na  2 – 3 roky.

Texas Rangers jsou v kontaktu s Martinem Perezem.  Sice na něj nevyužili opci, ale stále mají zájem o to, aby s nimi podepsal smlouvu. Problémem je pouze plat, protože Rangers mu nechtějí dát 7.5 milionů dolarů, které mu původně zaručovala opce.  Rangers pravděpodobně podepíšou i catchera Isiah Kiner-Falefa, který v týmu působil v uplynulé sezoně.

Orioles stále hledají manažera.  Včera dle zpráv měli pohovor s Mikem Redmondem, ale plánují pohovory s dalšími šesti kandidáty. Mezi jinými to mají být Brandon Hyde a Chip Hale.

Bob Nightengale oznámil, že Dodgers mají snahu vyměnit trio Matt Kemp, Yasiel Puig a Joc Peterson.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..