MBOstatní

College Baseball: Menšík hvězdou, premiéra Cihláře

V zápasech vysokoškolských baseballových týmů v USA se znovu představili čeští mladíci. A opět v nich zanechali výraznou stopu. Ještě v sobotu v noci se znovu v sestavě Saddlebacku objevil Filip Smola a k výhře 12-11 dopomohl jedním hitem a doběhem.

Ve druhém sobotním utkání Univerzity Wake Tech se objevil na kopci Filip Čapka. Do utkání proti Hartfordu naskočil až v páté směně za stavu 2-2, ale tentokrát se mu nedařilo stejně, jako v uplynulém týdnu. Za necelé dvě odházené směny soupeři povolil 3 doběhy a nakonec si ve statistikách zapsal prohru.

První zápas v dresu Odessa College si připsal také Josef Cihlář. Ten nastoupil do sedmé směny utkání proti Sewardu a soupeři nepovolil ani jeden hit. Odessa však nakonec prohrála 1-5.

V neděli se v sestavě NC State znovu objevil Vojtěch Menšík. Ačkoliv byl až devátým mužem lineupu, tak se stal nejlepším pálkařem utkání. Vojta si na své konto připsal třímetový a 2 dvoumetové odpaly. Marek Chlup tentokrát vítězství svého mužstva sledoval pouze z dugoutu.

Filip Smola – 4 AB, 1 R, 1H, 0 RBI, 1 BB
Vojtěch Menšík – 5 AB, 2 R, 3 H, 2 RBI
Filip Čapka – 1.2 IP, 1 H, 3 ER, 2 BB, 4 SO
Josef Cihlář – 1 IP, 0 H, 0 R, 0 BB, 1 SO

Highlighty utkání NC State -Bucknell

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Martin Červenka se dvěma homeruny v zápase proti Heidenheimu

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..