AktualityMBMLBNázory

Spring Training již dnes večer

Spring Training začíná již dnes prvním zápasem mezi Mariners a Athletics. Úvodní nadhoz proběhne ve 21:05 našeho času, a tak si pojďme představit 12 nejzajímavějších jmen letošní Kaktusové ligy.

Manny Machado, SS/3B, Padres

Po přestupu se očekává, že se Manny stane lídrem celého lineupu San Diega a můžeme čekat, že bude fungovat jako vzor pro mladší hráče.

 

Eloy Jimenez, OF, White Sox 

Eloy je klenotem farmy White Sox a také hlavním důvodem, proč mají fanoušci lepší vize do budoucna. Během loňské sezony nejprve v AA a posléze i AAA lize odehrál celkem 108 zápasů během kterých 193 krát předvedl úspěšný odpal a z toho 22 míčků poslal až za plot. Povedlo se mu stáhnout 75 bodů a pro 64 bodů také sám doběhl.

 

Leonys Martin, CF, Indians

Tento hráč, draftován Texasem má za sebou životu nebezpečnou nemoc, nicméně teď je již zcela uzdraven a teď již v dresu Indians je vděčný za šanci nastoupit do sezony 2019 a my věříme, že bude jistě důležitým členem týmu.

 

Troy Tulowitzki, SS, Yankees 

Ve 34 letech během posleních dvou ročníků odehrál v Torontu pouze 66 zápasů. Nyní však dostal angažmá u Yankees a je to jeho šance ukázat, že je stále schopen hrát všechny zápasy a možná dokázat, že stále patří mezi hvězdy MLB.

 

Josh Donaldson, 3B, Braves

Pokud bude Josh zdravý, půjde pravděpodobně o nejchytřejší podpis Braves. V minulosti měl zdravotní problémy s lítkovým svalem, což jej připravilo o většinu minulé sezony. Nyní už je vše v pořádku a Donaldson je připraven pomoci Braves.

 

Ryan Brasier, RHP, Red Sox

Po sezoně 2017, kterou Ryan odehrál v Japonsku, bylo jeho jméno jen velkou neznámou. Loni však prokázal své kvality, když ve 34 zápasech dominoval a následně během postseason dopustil v 9-ti zápasech pouze jediný doběh. Právě on by mohl být tím, kdo převezme roli Craiga Kimbrela v bullpenu Red Sox.

Psali jsme...  EXL: Kotlářka nevyhrála ani na třetí pokus

 

Adam Wainwright, RHP, Cardinals

Adam byl draftován Atlantou již v roce 2000. V MLB se však představil až v roce 2005 v dresu Cards a od té doby dres již neměnil. Letošní sezona bude již jeho čtrnáctá a ať už bude či nebude jeho poslední, určitě bude jedním z velmi produktivních nadhazovačů St. Louis.

 

Jesus Luzardo, LHP, Athletics

Luzardo během sezony 2018 předvedl přímo raketový vzestup. Začínal v A lize a sezonu zakončil v triple A lize. Pokud se mu vyvede dobrý úvod bude jeho 4. sezona po draftu sezonou, kdy jej uvidíme v dougoutu A’s již v jeho 21 letech.

 

Evan Longoria, 3B, Giants

Evan loni přestoupil do San Francisca, ale kvůli problémům s levou rukou byl rok 2018 tím nejhorším rokem na pálce. I v jeho první sezoně tehdy ještě v dresu Rays předvedl o 5 hitů více i přes to, že se na pálce objevil méněkrát. Nyní by už však měl být fita. Pokud se mu podaří dostat se zpět do formy mohl by potěšit manažera Giants Bruce Bochyho, který má před sebou pravděpodobně poslední sezonu.

 

Jo Adell, OF, Angels 

Jo je dost možná jednou z budoucích hvězd Angels. V 19-ti letech byl přeřazen se středoškolské ligy do kempu LA, ve kterém prošel 17 zápasů AA ligy. Uvidíme jej už letos v sestavě hlavního týmu Angeles po boku Mika Trouta?

 

Felix Hernandez, RHP, Mariners

Felix je již dlouho členem organizace Mariners. Rychlost jeho nadhozů se sice snížila, ale čím dál více používá technické nadhozy, a tak není na místě pochybovat o jeho roli na kopci Seattlu.

 

Victor Robles, CF, Nationals 

Victor minulý rok odehrál pouze 21 zápasů. Příčinou bylo také zranění lokte. Nyní však jede na předsezonu s vědomím, že po odchodu Harpera má možnost většího nasazení do duelů Washingtonu. Dokud však není jasné, kde Harper podepíše, je toto pouhá doměnka.

Psali jsme...  Češi opět uspěli na Katalánském Baseballovém Týdnu

 

 

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Vašek Pacal

Začínající amatérský baseballový novinář

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..