MBMLB

Tom Brady byl kdysi draftován do MLB

V noci z neděle na pondělí se v USA odehrála jedna z největších sportovních události roku – finále amerického fotbalu zvané SuperBowl. Určitě již víte, že vítězem se stal tým New England Patriots, který z pozice quarterbacka k vítězství dotáhl jednačtyřicetiletý Tom Brady. Pro tuto sportovní legendu to byl již šestý titul v NFL. Možná ale nevíte, že Brady mohl klidně hrát v MLB.

V roce 1995 jej v osmnáctém kole draftovalo vedení Montreal Expos, jakožto nadějného catchera střední školy Junipero Serra v Kalifornii. Jko čeln týmu se podílel na vítězství v šampionátu CCS Baseball. Vidět jej můžete na tomto unikátním videu.

Ve dvou sezonách na škole Junipero Serra byl jeho pálkařský průměr .311 a připsal si také 8 homerunů. Zajímavé je, že v průběhu předdraftového tréninku na stadionu Kingdome v Seattlu dokázal odpálit homerun s dřevěnou pálkou. 

Tom Brady si v roce 2016 vzpomněl na to, že byl kdysi draftován do MLB a na svém faceboookovém profilu zveřejnil nepravou baseballovou kartu, kterou tuto událost svým fanouškům připomněl.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Na Hlubokou míří Kanaďan Mike Fitzsimmons

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..