ČeskoMB

V Třebíči bude působit čtveřice cizinců

Nedávno jsme vám představili jednu letošní posilu Nuclears Američana Brenta Gillespieho. Mezitím se objevily jména dalších tří zahraničních posil pro nadcházející sezonu. 

Mark Lindsay

Pětadvacetiletý Američan by měl působit na pozici catchera nebo na první metě. Lindsay strávil hráčskou kariéru převážne v Kalifornii, kde hrál na Univerzitě v San Franciscu. V ní dodnes drží rekord školy v celkovém počtu hitů a odehraných zápasů. Ve své první sezoně byl vyhlášen nejlepším nováčkem souteže. Po škole odehrál 3 sezony v nezávislé lize v dresu San Rafael Pacifics. Tam si držel na catchera velmi dobrý pálkařský průměr .297 a jeho OBP se vyšplhalo až na .403.

Dalton Erb

Dalton je také původem z Kalifornie. Do Třebíče přichází jako posila na nadhazovací kopec. Čtyřiadvacetiletý nadhazovač byl draftován organizací San Diego Padres. Na farmě Padres působil až do minulé sezony, kde nastoupil od 54 utkání a jeho ERA byla 2.97.

Jose Flores

Také poslední posilu ulovili Nuclears v Kalifornii. Flores působil hrál baseball na škole v Arizoně a později v Oklahomě, kde jej zaregistrovali skauti Milwaukee Brewers. Na farmě působil pouze jednu sezonu a podíval se jako reliever do 21 utkání s ERA 4.98. V prosinci 2015 jej Brewers propustili a tak se Flores domluvil Sonomou Stompers hrající v nezávislé lize Pacific Association. Následně se domluvil s Florence Freedom ve Frontier League, ale kvůli zranění v jejich dresu neodehrál ani jedno utkání.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Do Kotlářky Praha se vrací Angel Vilchez

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..