ČeskoMB

EXL: Arrows řádili v Praze, Třebíč ukázala novou posilu

Nedělní zápasy baseballové Extraligy nám ještě více zamotaly situaci od čtvrtého po osmé místo a závěr základní části tak bude velmi zajímavý.

Třebíč v neděli proti Drakům postavila na kopec novou americkou posilu Timothyho Holmese a ten domácím nedaroval nic nadarmo.Draci ale proti němu i tak dokázali stáhnout čtyři body a vybudovali si základ pro vítězství. Radim Chroust totiž za šest směn soupeři povolil pouze dva úspěšné odpaly a nadělil 7 strikeoutů. Utkání šel doházet Petr Minařík, proti kterému se sice hosté dvakrát prosadili, ale to jim na výhru nestačilo.

Hroši s Tempem odehráli dva zápasy a spravedlivě se podělili o výhry. Hlavně první duel se natáhl až na 11 směn, když bylo po devíti směnách nerozhodně 2-2. Ve druhé nastavené směně Tempo dokázalo stáhnout 2 body a zajistilo si tak výhru. Odvetný zápas zas vyzněl lépe pro Hrochy. Ti se mohli spolehnout na kopci na duo Svatoslav Kraut a Jan Kucin, které pálkařům Tempa povolilo pouze dva úspěšné odpaly.

Až nečekaně jasné byly zápasy Na Markétě, kam přijela Ostrava. Její pálkaři dokázali nasbírat 24 doběhů dohromady, přičemž jejich nadhazovači povolili pouze 5. Bohužel ve druhém utkání se jim při zákroku ve vnějším poli zranil Jakub Malík a všichni fanoušci Arrows doufají, že to nebude nic vážné.

Zápasy EXL 12.5.:

Draci – Třebíč  4:2
Hroši – Tempo  2:4 a 4:3
Kotlářka – Arrows  4:17 a 1:7

Tabulka EXL:

  1. Arrows  20-3
  2. Draci  19-4
  3. Eagles 12-9
  4. Tempo  10-11
  5. Kotlářka  10-11
  6. Blansko  10-11
  7. Hroši  10-11
  8. Třebíč  9-11
  9. Olomouc  4-16
  10. Technika  2-19
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  FRA: GOP defended French Open win

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..