ČeskoMB

Třebíč přišla o Erba, přichází další Američan

Nepříjemná zpráva pro fanoušky Nuclears přišla včera odpoledne, když server idnes.cz ve svém článku napsal, že vedení klubu řeší zranění Daltona Erba.

„Má něco s rukou, s ramenem. Je to v řešení, budu ho objednávat k doktorovi,“ řekl v úterý pro idnes manažer Jan Gregor. Nyní je stituace jasnější a Erba již v dresu klubu z Vysočiny neuvidíme. “Lékaři jeho rekonvalescenci odhadují na měsíc až měsíc a půl,” řekl pro náš server Jan Gregor. “tím, že je letos sezona tak krátká, tak jsme se s Daltonem domluvili na ukončení smlouvy. Místo něj k nám přijde nový nadhazovač Timothy Holmes.”

Nuclears tak přichází o nadhazovače, který v dosavadním průběhu extraligové sezony odházel skoro 35 směn s ERA 2.59. Se 45ti strikeouty mu aktuálně patří třetí příčka v soutěži a ve statistice WAR (1.2) čtvrté místo mezi nadhazovači.

Nová americká posila, pětadvacetiletý Holmes, působil jeden rok v organizaci New York Yankees jako reliever s ERA 0.59. Posléze působil jako closer a setup man v nezávislé Pacific Association v týmu Vallejo Admirals.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Juniorská reprezentace po výhrách nad Austrálii a Japonskem jde do semifinále

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..