MBMLB

Zastaví se kariéra Tima Tebowa v Triple-A?

Tim Tebow má za sebou měsíc v Triple-A a my jen těžko můžeme říct, že by se bývalá hvězda amerického fotbalu letos někam posouvala.

Po šestadvaceti utkáních má Tebow pálkařský průměr pouhých .131, žádný homerun a ve sedmatřiceti případech odešel z pálkařského boxu se strikeoutem. Nyní má na svém kontě pouze 11 úspěšných odpalů a ve statistice OPS (.376) je dokonce nejhorší v celé Triple-A. Dle serveru Fangraphs je to dokonce nejhorší číslo na této úrovni za posledních 10 let.Pokud bychom hledali nejhoršího hráče roku v Triple-A, tak kandidát je jasný.

Zajímavé ale je, že jeho jméno stále láká fanoušky. Pokud se svým týmem přijede na stadion soupeře, tak návštěvnost stoupá o 6 až skoro 34 procent. Alespoň dle tvrzení novinářů USA Today. Podotýkají také, že Syracuse Mets, kde Tebow působí, nemají ve svých řadách ani jeden TOP 100 prospekt, takže návštěvnost bude mít souvislost právě s tím, že v lineupu je Tim Tebow.

Otázkou tedy je, jestli Tebowa někdy uvidíme v MLB. Vždyť loni jeho čísla v Double-A vypadaly velmi slibně (273/.336/.399). Navíc Syracuse má stále před sebou 100 zápasů letošní sezony a Tebow bude mít dostatek prostoru pro zlepšování. Pokud by se tak nestalo, je možné, že jej již v MLB neuvidíme. A možná také ani v baseballovém dresu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Petr Baroch: We started with six kids

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..