ČeskoMB

EXL: Arrows porazili Hrochy. V Brně se nehrálo

Pouze jeden zápas Nadstavby o titul se odehrál v pátek. Utkání v Brně muselo být kvůli dešti přeložené na sobotu. Na severu Moravy si Arrows poradili s Hrochy.

Na nadhazovací kopec se postavili domácí Marko Vykoukal a hostující Nathan Kuchta. Hlavně domácí nadhazovač si chtěl spravit chuť po posledním nepovedeném utkání v Praze a také se mu to povedlo. Hosté se sice proti němu prosadili ve třetí směně a šli do vedení 1-0, ale další doběh Marko povolil až v sedmé směně. To již jeho spoluhráči vedli 4-1, hlavně zásluhou povedené čtvrté směny, kdy byly k vidění 3 solo homeruny (Terrell Joyce, Tomáš Juněc, Jakub Voják).

V osmé směně poslali Arrows na kopec Wese Roemera, ale ten nedokázal udržet vedení Ostravy a Hroši dokázali srovnat. Jenže po dohrávce bylo opět vše jinak. Nejdříve nový muž na kopci Hrochů Martin Kollár daroval dvě mety zdarma. Na to hosté zareagovali jeho výměnou a do hry šel Svatoslav Kraut. Proti němu se jako první postavil Tomáš Juněc a ten svým druhým homerunem v zápase zajistil domácím tříbodové vedení. Zápas pak bezpečně uzavřel Chris Burkholder.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
Hroši Brno
0 0 1 0 0 0 1 2 0   4 10 3
Arrows Ostrava
0 0 0 3 1 0 0 3   7 6 0

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Blake Snell podepsal se San Fracisco Giants

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..