MBMLB

A’s a Rays si zajistili postup do Wild Card, drama v Cetrální divizi NL

Také v American League poznáme všechny týmy, které si letos zahrají v playoff. Již jistou trojici divizních lídrů (Twins, Yankees a Astros) v pátek doplnili Oakland Athletics a Tampa Bay Rays. Hodně k tomu pomohla také prohra Clevelandu s Washingtonem, která Indians definitivně vyřadila ze hry. A’s a Rays si tka v úterý zahrají Wild Card Game. Stále se hraje ještě o domácí výhodu, protože aktuálně mají oba celky stejnou bilanci 96-64. Platí, že pokud by po základní části byla vyrovnaná, tak výhodu domácího hřiště bude mít Oakland.

To v National League již všechny postupující známé, ale stále není jisté, kdo vyhraje Centrální divizi. V ní se o výhru bijí Cardinals a Brewers, kdy Milwaukee na svého soupeře ztrácí jeden zápas. Oba celky však v pátek prohráli – St. Louis s Cubs a Brewers s Coloradem. Milwaukee se navíc v pátek zranil Ryan braun, který opustil se zraněním lýtkového svalu. Pokud by po víkendu měly oba týmy vyrovnanou bilanci, tak se v pondělí odehraje v St. Louis utkání číslo 163.

Washington si tak na jméno svého soupeře ve Wild Card Game musí počkat. Již nyní je ale jasné, že Nationals postaví na kopec v tomto utkání Maxe Scherzera. Trojnásobný vítěz Cy Young Award pro nejlepšího nadhazovače ligy bude mít za úkol dovést Washington do divizní série.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Blake Snell podepsal se San Fracisco Giants

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..