MBMLB

Již pouze jeden tým MLB čeká na první postup do Světové série

Seznam mužstev, které nikdy nevyhrály Světovou série je vcelku krátký: Washington Nationals, Tampa Bay Rays, Milwaukee Brewers, San Diego Padres, Colorado Rockies, Seattle Mariners a Texas Rangers. Když vynecháme Rockies a Rays, kteří vstoupili do MLB v devadesátých letech, tak pro ostatní mužstva je nepříjemné, že se nachází na tomto seznamu.

Jenže pro jeden klub je to ještě smutnější. Úterní postup Washingtonu do Světové série tak zanechal na tomto seznamu pouze jeden tým, který nepoznal radost z prvenství ve svoji lize a tím pádem postup do bojů o titul. Brewers, Rays, Padres, Rockies a Rangers se to již povedlo, ale padli v úplném finále. Jenom jediný klub čeká na první účast ve Světové sérii. Seattle Mariners.

Být fanouškem Mariners je poslední dvě dekády nesmírně frustrující. Vždyť klub nepostoupil do playoff od roku 2001 ani jednou. Na postup do Světové série čekají baseballisté Seattlu od roku 1977, kdy organizace vstoupila v rámci rozšíření do Major League. A tak si jejich fanoušci musí počkat minimálně do roku 2020.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Petr Baroch: We started with six kids

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..