MBMLB

Preview ALCS #6: Šestý zápas nabídne souboj bullpenů

Jak jsme zmiňovali již v reportu k pátému duelu, tak Astros dají v šestém utkání šanci bullpenu. Pro sedmý duel zůstane připravený Gerrit Cole. Stejně se později vyjádřil také manažer Yankees Aaron Boone. Také on v šestém duelu dá přednost bullpenu a pro případný sedmý zápas bude mít připraveného Luise Severina.

Tipovat vítěze utkání je proto velmi složité. Každopádně bullpen Houstonu je více odpočatý než u Yankees. Vždyť jejich relieveři odházeli v letošním playoff 51% všech směn. V tomto případě mluví historie tedy spíše proti Yankees.V minulosti pouze jednou postoupil do Světové série tým, který v playoff takto vytěžoval bullpen (Padres, 1984).

Aaron Boone v pátém utkání nepoužil Adama Ottavina a Chada Greena, kterým se poslední vystoupení příliš nepovedlo. Obzvlášť Ottavino neprožívá povedené playoff. Zack Britton sice odházel necelé dvě směny, ale hodil pouze 18 nadhozů. K dispozici bude také J.A. Happ, jenž má ve statistikách prohru v druhém utkání série.

V dresu Astros by se opět mohl objevit Brad Peacock, který byl letos využíván jako startér i reliever. V pátek se navíc předvedl výbornou směnou. Pro Astros mluví také bilance v domácích zápasech v playoff. Od roku 2017 jich prohráli pouze 5 z devatenácti.

Také sázkové kanceláře v Česku věří více Houstonu. Kurz Tipsportu na výhru Astros v dnešním utkání je 1,65. Pro Yankees pak pouze 2,18. Podobně je na tom Fortuna. U ní můžete sázet na výhru Astros v kurzu 1,65. Zatím co pro Yankees je kurz 2,3. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  UK: V máji začne britská ženská baseballová liga. Uvidíme nové tímy

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..