MBMLB

Washington vyrovnal divizní sérii proti Dodgers

Los Angeles Dodgers vstoupili do druhého utkání série s Claytonem Kershawem na kopci. Jenže ten nezačal úplně ideálně, když hosté proti němu dokázali naplnit všechny mety a po odpalu Howieho Kendricka dokonce stáhli první bod zápasu.

Ve dtuhé směně přidali Nationals další dva doběhy a Clayton Kershaw v těchto chvílích nevypadal nikterak silně, jak je již u něj v playoff obvyklé.

Jenže v dalších směnách se Kershaw zvedl a Washington se již proti němu výrazněji neprosazoval.

To jeho protivník Stephen Strasburg působil dlouho naprosto dominantně a domácí se proti němu vůbec nedokázali prosadit. Teprve v páté směně zaznamenali Dodgers svůj první hit v utkání. O směnu později se dočkali také prvního doběhu, když Justin turner stáhl pro bod Matta Beatyho.

V sedmé směně poslali Nationals na kopec místo Strasburga Seana Dollitlea a ten povolil solo homerun Maxi Muncymu, čímž se Dodgers dotáhli na rozdíl jednoho bodu.

Hosté ale dokázali hned v další směně doběhnout pro další bod po hitu Asdrubala Cabrery a Dodgers museli opět dotahovat dvoubodé manko. Navíc jim to Washington stížil tím, že na kopec poslal do dohrávky osmé směny Maxe Scherzera, jenž startoval v prvním utkání série. A Scherzer směnu zvládl bravurně. 

Pálkaři Dodgers tak měli poslední šanci v deváté směně, kdy Washington proti nim poslal na kopec Daniela Hudsona. Proti němu dokázali Dodgers obsadit všechny mety, ale nevytěžili z toho ani jeden doběh. Washington si tak z Kalifornie odváží jednu výhru a jistotu, že se budou hrát minimálně další 2 zápasy.

2. zápas 1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
Washington NationalsWashington Nationals 1 2 0 0 0 0 0 1 0   4 10 0
Los Angeles DodgersLos Angeles Dodgers 0 0 0 0 0 1 1 0 0   2 5 1
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..