MBOstatní

Premier 12: Mexičané zůstavají na vítězné vlně

V prvním utkání druhého dne finálové skupiny Premier 12 se utkaly týmy Austrálie a Mexika. Australané chtěli potvrdit výborný výkon z utkání proti Japonsku, Mexiko si mohlo připsat pátou výhru v řadě.

A byli to právě Mexičané, kdo začal pořádně zostra. Australský nadhazovač Joshua Guyer hodil pouze jeden nadhoz a Mexiko vedlo 1-0. Postaral se o to solo homerunem Jonathan Jones.

Australané mohli vyrovnat ve třetí směně, kdy s běžcem na metě odpálil míč Robert Perkins do rohu levého pole. Ale výborný příhoz Javiera Salazara znamenal out na domácí metě.

Mexiko tak trestalo v dohrávce čtvrté směny. Nejdříve Matthew Clark zaznamenal další solo homerun a o chvíli později se dvoumetovým RBI hitem prezentoval Jonathan Jones.

Jones se zaskvěl také v obraně, když parádních zákrokem zachytil odpal Darryla George. Mexičané tak opět zvítězili a stávají se jedným z horkých favoritů na postup do finále.  Šance Austrálie na medaile se hodně snížila, když jí ve finálové skupině patří poslední příčka s bilancí 0-3.

Tým R H E LOB
Austrálie 0 4 1 4
Mexiko 3 7 0 8

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Eagles Praha signed a Japanese pitcher

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..