ČeskoMB

Tomáš Ondra zůstává v Bundeslize, ale v jiném dresu

Baseballový reprezentant a člen zlatého týmu z letošního Mistrovství Evropy U23 Tomáš Ondra zůstane i další sezonu v německé Bundeslize. Nebude však dále oblékat dres mnichovského celku Disciples, ale přesouvá se do Regensburgu (Režna). Tam by se měl setkat s Janem Tomkem, který je také členem týmu Buchbinder Legionäre.

Tomáš Ondra odešel do Mnichova po zisku titulu s Arrows Ostrava v roce 2018. V základní části Bundesligy nastoupil do třinácti utkání a jeho ERA 5.31. V 76 odházených směnách zaznamenal také 45 strikeoutů. Do dvanácti zápasů Tomáš nastoupil jako startující nadhazovač, což se může v Regensburgu změnit. “Záleží to na tom, jestli tým sežene nějakého importa,” řekl pro náš server český nadhazovač. “Ale pravděpodobně budu relief. Což mi i vyhovuje více než startovat.”

Tomáš také prozradil, jak se jeho angažmá v Regensburgu zrodilo. “Už během sezóny jsem se bavil s trenérem. Po sezóně se mi ozval a jak jsem se vracel z Mnichova, vzal jsem to přes Regensburg a domluvili jsme se. Vyhověli mi i s tím, že jsem přijel už na začátku listopadu a mám veškerou podporu v tréninku, kterou potřebuji. I na základě toho jsem se rozhodoval.”

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  V sobotu začína tretí ročník Women's Baseball French Open

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..