Ostatní

Nový členský bonus

Protože nám několik z vás poslalo dotaz, jestli by nešlo vymyslet nějaký systém, aby se vám při čtení našich příspěvků nezobrazovaly reklamy, tak jsme se rozhodli vyjít vám vstříc. 

Od dnešního dne se můžete zaregistrovat na našich stránkách a podílet se finančně na provozu našich stránek. Příspěvěk na rok činí pouze 200,- Kč na jeden rok (počítáno ode dne schválení účtu) a po jeho zaplacení vám spustíme příspěvky bez reklám. Přihlásit se budou moct registrovaní uživatelé nově přes položku v menu v horní liště.

Do budoucna zvažujeme, že registrovaným uživatelům zpřístupníme některé speciální články, které se neregistrovaným uživatelům nezobrazí. Všechny vysbírané příspěvky investujeme zpátky do vylepšení. V nejbližší době bychom rádi posunuli dále vývoj aplikace pro Android a také i pro iOS. 

Veškeré informace ohledně platby zašleme po vytvoření registrace na váš email. Moc nás těší váš zvyšující se zájem o náš web a zavazuje nás to k tomu, abychom vám přinášeli co nejvíce informací a zábavy. Pokud byste měli problém při registraci, tak nám napište na email info(zavináč)Milujeme-baseball.cz.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  College Baseball: Michal Kovala odházel svůj nejlepší relief v sezóně

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..