MBMLB

Foto: Baseballisté Yankees a Red Sox si zatrénovali v Londýně

Den před očekávaným prvním utkáním MLB v Evropě si mohli hráči obou mužstev vyzkoušet hřiště v Londýně.

Jako první vyběhli na umělou trávu Olympijského stadionu v Londýně hráči New York Yankees, kteří nejdříve absolvovali týmové focení a následně si mohli na hřišti lehce zatrénovat. Na jejich trénink bylo zvědavých i několik stovek fanoušků a velké množství novinářů z celé Evropy i USA.

“Stadion mi hodně připomíná ty z USA. Hřiště vypadá, že je velmi dobře připravené. Těším se na víkend,” řekla v průběhu jedna z legend Yankees, která se objevila na hřišti Reggie Jackson.

Oba týmy jsou v hlavním městě Velké Británie již od čtvrtka a první den věnovali převážně rodinám. “Včera byl důležitý den pro nás i pro naše rodiny,” řekl manažer Red Sox Alex Cora. “Užili jsme si procházky po městě, navštívili památky. Dnes si konečně můžeme vyzkoušet hřiště a zítra nás čeká zápas. Věřím, že to bude zábava pro všechny. Utkají se dva nejlepší baseballové týmy s dlouholetou tradicí.”

Rick Porcello se nechal slyšet, že se hodně těší na atmosféru na zápasech. Zároveň dodal, že všechno je velmi dobře připravené a organizátoři v Londýně podle něj odvedli velmi dobrou práci.

Aaron Judge poznamenal, že série v Londýně je speciální pro celý baseball.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  ČBA spustila předprodej vstupenek na Pražský baseballový týden

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..